Egyetemi Bérkerékpár Rendszer

Az UniBike Egyetemi Bérkerékpár Rendszer a Debreceni Egyetem által megvalósított közösségi bérkerékpár rendsz...

Az UniBike Egyetemi Bérkerékpár Rendszer a Debreceni Egyetem által megvalósított közösségi bérkerékpár rendszer, amely nem egy átlagos kerékpárkölcsönző, hanem a közösségi közlekedés egyik új formája. Ennek célja, hogy segítse az egyetemi polgárok (hallgatók, oktatók, dolgozók) kényelmes, gyors közlekedését az egyetem campusai között.

Az Egyetemi Bérkerékpár Rendszer a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata által üzemeltetett rendszer, amelyet a Debreceni Református Hittudományi Egyetemmel együttműködve mindkét egyetem polgárai használhatnak. Az UniBike rendszer keretein belül 7 állomáson összesen 152 dokkoló helyen, 90 kerékpár áll majd a kártyabirtokosok rendelkezésére a Kölcsönző állomásokon.

A kerékpározáshoz érvényes egyetemi kártya szükséges (UniPass, DEKa), amely AKTIVÁLT és amellyel a fizetési rendszerben legalább egyszer VÁSÁRLÁS is történt.

FONTOS
A 2019. január 1. előtt gyártott kártyák esetében kizárólag akkor lehet használni az UniBike rendszert, ha a kártyával korábban már történt vásárlás! Amennyiben a kártyabirtokos a fizetési rendszert egyenlőre nem szeretné használni, akkor a kerékpározáshoz szükséges alkalmazást a kártyára fel kell írni! Ennek módjáról az UniBike bérkerékpár rendszer indulásakor bővebb tájékoztatást fogunk adni.

Kölcsönzés
A kerékpárok naponta 7:00-21:00 között használhatók.
Egy kártyával egy időben csak egy kerékpár kölcsönözhető.

Használati díjszabás

  • 30 percig: INGYENES
  • Minden további megkezdett fél óra: 200Ft

Az UniBike kerékpár első használata előtt érdemes elolvasni a tájékoztatót. A rendszer használatával kapcsolatos kérdéssel bizalommal fordulhatnak az UniBike Ügyfélszolgálatához e-mailben, vagy az alábbi telefonszámon: +36 30 197 2462

Legutóbbi frissítés: 2023. 04. 18. 15:22