Az UniBike rendszerről

Az UniBike Egyetemi Bérkerékpár Rendszer a Debreceni Egyetem és a Debreceni Református Hittudományi Egyetem által megvalósított közösségi bérkerékpár rendszer.  Ennek célja, hogy segítse az egyetemi polgárok (hallgatók, oktatók, dolgozók) kényelmes, gyors közlekedését az egyetemek campusai között.

Az Egyetemi Bérkerékpár Rendszert a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata üzemelteti. Az UniBike rendszer keretein belül 7 állomáson összesen 152 dokkoló helyen, 100 kerékpár áll rendelkezésre a Kölcsönző állomásokon.

A kerékpározáshoz érvényes egyetemi kártya szükséges (UniPass, DEKa), amely aktivált és amellyel a fizetési rendszerben legalább egyszer vásárlás is történt. Vásárlás hiányában a kártyát az Egyetem téri HAK irodában lehet érvényesíteni az Unibike rendszer használatához.

  • A kerékpárok naponta 7:00-21:00 között kölcsönözhetők.
  • A call center elérhetősége: +36 30 197 2462
  • E-mail:

Frissítés dátuma: 2019.06.06.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.